Deterdženti za pranje veša

LAVATRICE

Antibakterijski,enzimski deterdžent za pranje rublja

Antibakterijski ,tečni deterdžent za pranje rublja belog i obojenog rublja. Formulacija sredstva koja sadrži enzime uklanja mrlje sa najteže zaprljanih tkanina bez uticaja na boju .deleotvoran i na niskim temperaturama. Uklanja i najteže mrlje organskog i anorganskog porekla poštujući tkanine i boje. Učinkovito na svim temperaturama i pri bilo kojoj tvrdoći vode.

Pakovanje: 5l

Preuzmite katalog

RUBEL

Rubel je univerzalni deterdžent koji će Vam pružiti blistavu belinu i mirisnu svežinu rublja.

Pakovanje: 12kg

BIO AKTIV

Bioaktiv je univerzalni deterdžent koji će Vas zasigurno oduševiti izuzetnom belinom i svežinom pri svakom pranju rublja.

Pakovanje: 12kg

Preuzmite katalog

FAKS HELIZIM AQUAMARINE

univerzalni deterdžent namenjen pranju svih vrsta rublja osim vune i svile, za sve mašine i sve načine pranja. Sastav proizvoda rezultat je dugogodišnjeg iskustva na području proizvodnje deterdženata i tehnologije pranja rublja. Pored izvanrednih efekata pranja uporaba ovog deterdženta osigura i dezinfekciju rublja već od 40ºC

Pakovanje: 12kg

Preuzmite katalog

PERSIL

Pakovanje: 8kg

MERIX COMPACT

MAX EFECT

Pakovanje: 10kg

ARIEL COMPACT

Pakovanje: 8kg

DUEL

Pakovanje: 11kg

ARO DETERDŽENT

Pakovanje: 9kg

 

ORIX INDUSTRIJSKI

Pakovanje: 25kg

 


Omekšivači za veš

AMORBIDENTE

Omekšivač koncentrat za ručno ili strojno pranje. Čini rublje mekanim i ugodnim na dodir. Njegova formula obogaćena hidratantnim agensima i antinfeltrenti( sprečava zapetljavanje vlakana) štiti vlakna i olakšava peglanje.Antibakterijsko djelovanje osigurava higijensku sigurnost.

Pakovanje: 5l

ORNEL

Više vrsta

Namenjen je za oplemenjivanje rublja. Oplemenjuje rublje dajući mu bogatu mekoću i punoću. Tkanine od frotira postaju dodatno meke, vuna pahuljasta, a sintetika nežna kao čista svila. Duboko prodire u tkaninu dajući rublju dugotrajnu svežinu. Smanjuje gužvanje, olakšava peglanje, neutrališe  statički elektricitet sintetike.

Pakovanje 3l

Preuzmite katalog

DUEL

Više vrsta

Pakovanje: 2l

LENOR

Više vrsta

Pakovanje: 2l

CHICOLINO OMEKŠIVAČ

Pakovanje: 5l

 

 

 

Sredstva za pranje i negu rublja