Epicare Des

Epicare Des je pogodan za svakodnevnu dezinfekciju ruku u područjima u kojima se pripremaju namirnice. Na bazi je visoko kvalitetnog alkohola, ne sadrži boju i miris. Epicare Des ne sadrži sastojke sa značajnim alergijskim ili nadražujućim potencijalom pa je pogodan za čestu primenu. Epicare Des se primenjuje posle pranja ruku sapunom.

Preuzmite katalog

 Dezihand

Namenjen je za higijensku i hirušku dezinfekciju ruku u zdravstvenim, farmaceutskim ustanovama i veterini, kao i u prehrambenoj industriji a preporučuje se i u svakodnevnoj kućnoj upotrebi.

Preuzmite katalog

Antisepsol 5

je katjonski dezinficijens, deluje na bakterije, gljivice i alge kao i na određene vrste lipofilnih virusa. Sa predmeta uklanja nečistoće i masnoće, takođe poništava statički električni napon. Ako se upotrebljava u preporučenim koncentracijama nije toksičan i ne deluje na kožu

Preuzmite katalog

Securgerm

Antibakterijski dvokomponentni tečni supun pogodan za kompletnu higijenu ruku i tela. Omogućava germicidno dejstvo. Pošto u sebi nema parfema idealan je za sistem H:A:C:C:P:Kuhinje,hotele,prehrambenu industriju,bolnice

Krema sapun antibakterijski

Dermatološki testiran tečni sapun pH 5,5 antibakterijski, obogaćen specijalnim aktivnim sastojcima, štiti kožu od dehidracije i svakodnevno održava prirodnu ravnotežu.

Primena za ruke i telo. Spreman za upotrebu.

Antiseptik

Antiseptičko pranje ruku i tela. Sadrži komponente za negu kože. pH neutralan. Visok sadržaj tenzida. Prijatan miris.

Preuzmite katalog

 

Sredstva za negu ruku