Sredstva za odrzavanje higijene u prehrambenoj industriji

P3-topax®12

Tečno, neutralno sredstvo za čišćenje penom u prehrambenoj industriji. Odlično uklanja masnoću, neutralan u radnom rastvoru pogodan za osetljive materijale.

Preuzmite katalog

P3-topax® 19

Tečno, alkalno sredstvo za pranje penom u prehrambenoj industriji. Odlično uklanja masne i proteinske naslage, ekonomično doziranje, pogodan i za tvrdu vodu bez hlora.

Preuzmite katalog

P3-topax 32

Tečno, jako alkalno sredstvo za čišćenje penom ostataka masnoća i dimnih smola u prehrambenoj industriji. Odlično uklanja ostatke masnoća, proteina i dimne smole, dobra disperzivna i emulzivna svojstva.

Preuzmite katalog

P3-topax 56

Tečno kiselo sredstvo za čišćenje penom u prehrambenoj industriji. Odlično odstranjuje masti i neorganske nečistoće svih vrsta, pogodan za pranje penomatima, efikasan pri niskim koncentracijama.

Preuzmite katalog

P3-topax 66

Tečno alkalno sredstvo sa aktivnim hlorom za pranje i dezinfekciju penom u prehrambenoj industriji. Odlično odstranjuje organske nečistoće, dobre mikrobiološke osobine primeren za pranje u penomatima, DVG registrovan.

Preuzmite katalog

P3-topax® 91

Tečno, neutralno sredstvo za dezinfekciju na bazi kvaternernih
amonijumovih soli, u prehrambenoj industriji odlično baktericidno i fungicidno dejstvo, DVG-registrovano.

Preuzmite katalog

P3-topax 99

Tečno slabo alkalno sredstvo za dezinfekciju penom u prehrambenoj industriji odlične baktericidne i fungicidne osobine izuzetno dobro delovanje i pri niskim temperaturama ekonomično doziranje i odlično ispiranje, DVG registrovan.

Preuzmite katalog

P3-steril

Tečno, srednje alkalno sredstvo za dezinfekciju za ručno čišćenje u prehrambenoj industriji odlične osobine čišćenja i dezinfekcije, pogodan za ručno čišćenje. DVG-registrovan.

Preuzmite katalog

P3-mip® VL

Tečno, jako alkalno sredstvo za čišćenje u CIP sistemima u prehrambenoj industriji. Efikasno uklanja masti, proteine i druge organske ostatke.

Preuzmite katalog

P3-horolith FL

Tečno, kiselo sredstvo za odstranjivanje mineralnih naslaga za CIP-sisteme u prehrambenoj industriji. Odlično uklanja kamenac, sprečava koroziju, sprečava nastajanje azotnih gasova.

Preuzmite katalog

P3-horolith®CIP

Tečno, kiselo sredstvo za čišćenje u prehrambenoj industriji, sa sposobnošću dezinfekcije naročito pogodno za mehaničko čišćenje kontejnera, mikrobiloški efikasan, visoka efikasnost pri malim koncentracijama.

Preuzmite katalog

P3-aquanta®extra

Specijalno tečno sredstvo za čišćenje plastičnih površina u prehrambenoj industriji. Odlične osobine kvašenja, odlično razlaže masnoću, dugoročan antistatik efekat, odlaže ponovno nastajanje prljavštine.

Preuzmite katalog

P3-oxonia active 150

Tečno kiselo sredstvo za dezinfekciju na bazi vodonik peroksida i persirćetne kiseline u industriji piva i pića posebno efikasan za sve vrste mikroorganizama koristi se u malim koncentracijama, niska radna temperatura.

Preuzmite katalog

P3-topactive DES

Tečno, kiselo sredstvo u obliku pene na bazi vodonik peroksida i persirćetne kiseline za upotrebu u prehrambenoj industriji. Odličan mikrobiološki učinak na niskim temperatura, optička kontrola, prilikom nanošenja, uklanja anorganske ostatke, ne sadrži hlor.

Preuzmite katalog

P3-alcodes

Sredstvo za brzu dezinfekciju površina na bazi alkohola u prehrambenoj industriji. Brzo uništava štetne mikroorganizme koji se najčešće javljaju u prehrambenoj industriji. Dobro kvašenje površina. Pogodan za površine osetljive na koroziju i vodu.

Preuzmite katalog

P3-manodes

Sredstvo za dezinfekciju ruku u prehrambenoj industriji. Široki spektar delovanja omogućuje optimalnu zaštitu i sigurnost u toku nekoliko sati. Ne izaziva iritaciju kože usled česte upotrebe, dermatološki testiran.

Preuzmite katalog


Higijenska zaštitna oprema za jednokratnu upotrebu

KAPA PP JEDNOKRATNA

PP zaštita za kosu: Polipropilenska kapa za jednokratnu upotrebu, bez širita, zaštita proizvoda od kontaminacije i kose od prljavštine, 16 gr. Boje: bela, plava.
Pakovanje 100 kom.

 01

KAPA PP JEDNOKRATNA SA ŠIRITOM

PP zaštita za kosu: Polipropilenska kapa za jednokratnu upotrebu, sa širitom, zaštita proizvoda od kontaminacije i kose od prljavštine, 16 gr. Boje: bela, plava.

Pakovanje 100 kom.

 02

RUKAVICE  PE

Rukavice za jednokratnu upotrebu od polietilena, 100 kom pakovanje. Za prehrambenu industriju, za prodavnice, frizerske salone, benzinske pumpe…

 03

RUKAVICE OD LATEXA

Rukavice od latexa za jednokratnu upotrebu, hiruške, nesterilisane, 100 kom u kutiji, veličine S, M (ženske), L (muške). Za prehrambenu industriju i zdravstvo. 

 04

RUJAVICE OD VINILA

Rukavice od vinila za jednokratnu upotrebu, bez silikona, puderisane, 100 kom u kutiji, pregledne. Za prehrambenu industriju i zdravstvo.

 05

RUKAVICE OD NITRILA

Rukavice za jednokratnu upotrebu od nitrila, debljina 0,12 mm, dužina 24 cm, bez pudera, 100 kom u kutiji. Antialergijske.

 06

HIGIJENSKE NAVLAKE ZA OBUĆU

Jednokratne higijenske navlake za obuću, polietilen, 15 x 36cm. Bele i plave.

Pakovanje 100 kom.

 07

JEDNOKRATNA PE KECELJA

PE kecelja za jednokratnu upotrebu, debljina 0,025 mm, dimenzija 71×136 cm, u plavoj ili beloj boji

Pakovanje 100 kom.

 08

 

Sredstva za odrzavanje higijene u prehrambenoj industriji