Bacterio

Omogućava mirisnu dezinfekciju i široku prodornu baktericidnu aktivnost u kombinaciji s jakim delovanjem dezodoransa i deterdženta. Brzo uklanja sa bilo koje površine gljivice, bakterije i plesni u kuhinjama, restoranima, bolnicama, školama, toaletima, prehrambenoj industriji i dr. Nije potrebno ispiranje.

Preuzmite katalog

Saniform

Koncentrovano mirisno dvokomponentno antibakterijsko sredstvo za čišćenje I odmašćivanje, širokog antibakterijskog spectra. Ne zahteva prisustvo drugih deterdženata. Pogodan za sve vrste podova  i površina u kuhinjama, kupatilima, javnim površinama
Nije potrebno ispiranje

Preuzmite katalog

Deo Floor

Deterdžent i dezodorans za podove.Deo floor eliminiše mirise i daje dodatni kvalitet čišćenju. Eliminiše mirise na ekološkoj osnovi pomoću kvalitetnih eteričnih ulja.Područje upotrebe : Stepenice, stambene zgrade, podovi, zidovi, wc, škole, hotelske sobe, ormari, kreveti za kućne ljubimce, auto enterijeri, kupatila, itd.. Pogodno za čišćenje mašinama.
Nije potrebno ispiranje

Preuzmite katalog

Igienic Floor

Univerzalni deterdžent zasve tipove vodootpornih podova u varijantama obogaćenim raznim mirisnim aromama . Koncentrat s efektima odmaščivanja i higijenski dezodorans.Aktivno djeluje na bilo koju vrstu prljavštine. Ostavlja sjajan trag na tretiranoj podlozi i ne treba ga ispirati. Idealan za opšte, dnevno čišćenje i održavanje.

Preuzmite katalog

Sirpav HC

Koncentrat za pranje zamašćenih podova. Uklanja masti i ostavlja miris čistoće, pogodan za sve vrste podova, PVC, guma, linoleum, pločice. Pogodan za čišćenje kuhinja industrijskih podova, magacina i dr.

Preuzmite katalog

Matic Floor

Matic Floor , deterdžent za pranje podova pomoću mašine, formulisan za uklanjanje teških prljavština s poda. Čisti duboko s vrlo niskim sadržajem pene i stoga je pogodan za korištenje u mašinskom pranju bez antipenušavaca . Ostavlja tretiranu površinu ugodno namirisanu.

Preuzmite katalog

Brill Lux

Brill lux je sredstvo pogodno za čišćenje i poliranje svih perivih površina bez ispiranja i ostavljanja tragova i naslaga.Pogodno za održavanje mermera. Tretirane površine ostaju izvanredno sjajne sa dugotrajnim mirisnim efektom.

Parquet

Sredstvo za parket sa pčelinjim voskom i prirodnm sapunom.  Neutralni deteržent sa prirodnim sapunom za svakodnevno čišćenje drvenih podova i parketa sa voskom. Čisti bez ispiranja, osigurava antistatičko dejstvo, kombinujući visoku zaštitu za tretiranu površinu ostavljajući ugodan miris. Koristi se za parket  drvene podloge.

Preuzmite katalog

Indur XL Fresh

Neutralno sredstvo za čišćenje podova ručno i mašinski. Ostavlja dugotrajan svež miris. Formira zaštitni film, otporan na nečistoće. Nema neželjenog nagomilavanja slojeva. Snažno čišćenje u kombinaciji sa savršenom negom. Ne sadrži vosak i sapun. Za sve vodootporne, sjajne i polirane podove. Zelene boje.

Preuzmite katalog

Magic Maxx

Magic maxx je koncentrovano sredstvo za čišćenje sa velikom moći kvašenja.
Ispiranje nije potrebno. Magic maxx povećava interval između redovnih održavanja i postiže izvanredne rezultate čišćenja posebno na poroznim  površinama kao što su neglazirane pločice. Redovnom upotrebom sredstvo Magic maxx detaljno čisti površine od masti i nečistoća, smanjujući njihovu adheziju. Jedinstvene odlike sredstva Magic maxx uključuju ekološki  prihvatljive sirovine, odličnu kompatibilnost sa materijalima i protivklizne karakterisitike prema DIN 18032.

Preuzmite katalog

Maxx Magic 2

Proizvod visokih performansi za različita područja primene, uključujući i industriju. Odlična kompatibilnost sa materijalima sprečava oštećenje površina. Brzo uklanja nečistoće i masnoću. Povećava interval između redovnih čišćenja i nudi izuzetne rezultate čišćenja, posebno na poroznim površinama, kao što su neglazirane pločice, u područjima sa visokom frekvencijom ljudi. Slabo stvaranje pene pogoduje ručnom i mašinskom čišćenju

Preuzmite katalog

Neomax F

Neomax F je slabo peneće sredstvo za svakodnevno mašinsko čišćenje podova. pH neutralan, Neomat F je kompatibilan sa svim tvrdim podnim oblogama i pogodan za sve tipove mašina za pranje podova. Brzo čisti i suši se bez tragova. Nakon upotrebe, ostavlja dugotrajan, moderan miris sa aromom borove šume.

Preuzmite katalog

Clinex Floral

Univerzalno tečno sredstvo za svakodnevno čišćenje i negu svih vrsta vodoperivih podnih površina. Koncentrovana i efikasna formula dizajnirana za sve vrste vodoperivih površina. Isparava brzo, ostavljajući površine čiste i sveže mirisne.

Preuzmite katalog

Clinex Wood Panel

Univerzalno koncentrovano tečno sredstvo za svakodnevno čišćenje i negu drvenih podnih površina, lakiranih površina-parketa, laminata. Jedinstvena formula štiti očišćene površine od ponovnog taloženja nečistoća i olakšava održavanje čistoće podova. Ostavlja blistav sjaj i prijatan miris

Preuzmite katalog

Podomil  D

Podomil D se koristi za pranje dezinfekciju i odmašćivanje podova u bolnicama, školskim ustanovama , restoranima, hotelima i svuda gde je dezinfekcioni efekt čišćenja bitan.Veliku primenu našao je i u industriji.. Koristi se za dezinfekciju, pranje i odmašćivanje podnih obloga od betona, mermera, laminata, parketa, kamena ,gume i drugim vodootpornim materijalima.

Preuzmite katalog

Podoper Hemo Pt

Univerzalno sredstvo za pranje čišćenje i dezinfekciju podova. Koncentrovano prijatnog mirisa.Na osnovu svog sastava omugaćava izvanredno pranje svih vrsta čvrstih podova koji su zaprljani uljima, mastina i ostalim nečistoćama organskog i mineralnog porekla.
Može se koristiti za ručno I mašinsko pranje

 

 

Sredstva za čišćenje i negu podova