Into XL Fresh

Sredstvo za čišćenje sanitarija. Dezinfikuje i ostavlja dugotrajan svež miris. Uklanja naslage vodenog i urinskog kamenca. Efikasno odstranjuje sve vrste nečistoća u sanitarnim prostorijama. Odlična kompatibilnost sa materijalima. Za dnevno i temeljno čišćenje. Crvene boje.

Preuzmite katalog

Maxx Into Citrus 2

Visoko koncentrovano sredstvo za svakodnevno čišćenje sanitarija. Bazirano je na novoj, patentiranoj kombinaciji kiselina. Odlično odstranjuje kamenac, urin i naslage sapuna i emulguje telesne masnoće i nečistoće čak i pri malom utrošku sredstva. Ostavlja dugotrajan svež miris limuna.

Preuzmite katalog

Igienical Bagno antibakterijal

Sanitec Igienikal bagno je sredstvo za otklanjanje kamenca s izraženom mirisnom notom. Formulisan za uklanjanje prljavštine, kamenca i mrlja od vode sa svih površina. Zahvaljujući prisutnosti kvartarnih amonijevih soli osigurava antibakterijsko delovanje. Ostavlja površine sjajnim i ne utiče na hrom.

Preuzmite katalog

Disincrostante Ultra

Jako sredstvo za razgradnju tvrdokornog kamenca, plesni buđi, rđe. Koristi se za čišćenje sanitarija, keramičkih pločica, bazena i drugih prostorija slične namene.

BC – 1

BC 1 je koncentrovano kiselo sredstvo za brzo i temeljno održavanje svih površina otpornih na kiselinu.
Efikasno uklanja naslage kamenca sa pločica, tuš kabina, lavaboa, kao i urina i mineralnih naslaga na keramičkim površinama.
BC 1 ostavlja svež, dugotrajan miris.

Preuzmite katalog

Clinex M3 ACID

Koncentrovano kiselo tečno sredstvo za čišćenje podova i sanitarija otpornih na kiseline. Formula sa jakom snagom čišćenja koja uklanja kamenac, prljavštinu, ostatke sapuna i ostavlja prijatan miris. Preporučuje se posebno za površine od nerđajućeg čelika, zidne i podne pločice i sanitarnu keramiku. Pogodno za ručno i mašinsko pranje

Preuzmite katalog

Clinex W3 Active Shield

Tečno sredstvo za čišćenje toaleta sa aktivnom polimernom zaštitom, za svakodnevnu upotrebu. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje kupatila, tuš kada, sanitarija od nerđajućeg čelika i emajla, pisoare, školjke, keramičke površine, pločice itd. Uklanja kamenac, rđu, masne naslage i ostatke sapuna. Formula pruža lep miris i površinama daje sjaj. Sadrži polimerne komponente koji odbijaju prljavštinu i čine naredno pranje lakšim. Formula stvara aktivni štit na površini koja je očišćena.

WC Sanitar

Sredstvo za čišćenje toaleta :: Skida kamenac, dezinfikuje, osvežava

Toaletno Mirisno Ulje

Toaletno mirisno ulje za svež miris u toaletu. Prebrisati pločice uljem i naprskati po ćoškovima toaleta.

Mrežica Za Pisoare

Cleanex mreža za pisoare – mirišljava
Boja: razna
Materijal: guma-gel

Pisoar Tablete

mirišljave kockice za pisoare
Boja: bela sa hlorom;
plava-vanila i žuta limun bez hlora

Toalet Clip

Silikonski Osveživač vazduha toaletnog prostora, postavlja se sa spoljne strane wc školjke,ne ispira ga voda. Ostavlja utisak čistog i mirisnog toaletnog prostora.
Trajnost 30dana.

Sredstva za čišćenje sanitarija